NEW BRAND!!

De stoere tassen van Micmacbags staan garant voor goede kwaliteit en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. De leren tassen en portemonnees van dit Nederlandse merk zijn gemaakt door vakmensen en sluiten aan bij de laatste modetrends. In de collectie vind je stoere damestassen, tijdloze schoudertassen en westernbags geschikt voor school en werk. Zoek via de filters jouw favoriete Micmacbags item uit!
Vanmorgen hebben wij een super leuk en goed gesprek gehad met Micmacbags. Toen de collectie werd uitgepakt waren wij op slag verliefd op de prachtige collectie. Ze hebben echt aan allerlei details gedacht, super goeie vakverdelingen en prachtig leer. Om een voorbeeldje te noemen zitten er in de clutches vaak steekvakjes zodat de tasjes ook als portemonees te gebruiken zijn. En bijv bij een rugzak hebben zij aan een vergrendeling gedacht op de rits. Zodat wanneer je de rugzak op je rug hebt andere mensen de rits niet stiekem kunnen openen en de schouderband kun je in 2en ritsen, dus de rugzak kan op de rug maar ook aan elkaar worden geritst en dan als schoudertas worden gedragen. Neem snel een kijkje bij ons aanbod en laat je inspireren door de prachtige collectie! 

Micmacbags, tassen sinds 1949
In 1949 ging de artistieke ‘founding father’ van Micmacbags, een groot avontuur aan. Hij was een echte pionier, las veel verhalen en was breed georiënteerd. Zoals iedere echte pionier vertrok hij op jonge leef­tijd naar het (toen nog) onbekende India. Het was zijn droom om zelfgemaakte tassenontwerpen daadwerkelijk uit te laten voeren in India. Na een lange zoektocht vol belevenissen ontdekte hij de per­fecte fabriek. Hij was sinds jonge leeftijd al geïnspireerd door leefwijze van de Micmac indianen, hierdoor wist hij als geen ander de beste en mooiste (reis)tassen te ontwerpen. Hij vond de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit.
Micmacbags: stoere tassen en portemonnees voor dagelijks gebruik

⚡️ W E E K D E A L ⚡️

Bestel jij deze week jouw favoriete Micmacbag dan ontvang je een GRATIS lederen armband bij je bestelling of aankoop in de winkel!