VOORJAARSKRIEBELS??

VOORJAARSKRIEBELS??

De zomer staat gelukkig weer voor de deur, dat betekend festivaltijd!! Is jouw garderobekast al zomer en festival proof?

Het aankomende seizoen belooft mooi te worden. Het is moeilijk te zeggen welke van 
de modetrends van Spring / Summer 2018 onze favoriet is. Zo zien wij onszelf al helemaal bezaaid met polkadots door het leven gaan en kunnen wij niet wachten om helemaal los te gaan met pastelkleuren en glitter en metallic items. Benieuwd naar de rest van de trends? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet. 

Best knap eigenlijk, dat een print zowel exotisch als minimalistisch kan zijn. Applaus dus voor de polkadot want deze knappe jongen krijgt het voor elkaar! 

Naast de polkadot is er nóg een print die het ver gaat schoppen volgend seizoen: de ruit. We zagen 'm al veelvuldig voorbij komen dit seizoen maar het volgende seizoen gaan we gewoon een stapje verder.
Alles wordt knapper in een ruit!

Goed, het glazuur spát bijna van je tanden bij het zien van al dit zoets. Maar krijg je er ook niet instantlyeen zomers gevoel bij? Iets met Italiaans ijs, bloemenvelden en meer van dat? Ik wel. Hoera voor pastel!

Afgelopen seizoen gooiden we de handen al in de lucht voor de heuptas. En dat kon makkelijk, want je had je handen vrij door de desbetreffende heuptas. Lekker praktisch dus maar stiekem ook knap. Gucci zette de trend maar inmiddels is iedereen om. Wij ook! En vergeet de riemtasjes ook niet want die zijn ook helemaal van nu!

Bloemenprint is hot and happening. En dat betekent niet dat je gelijk in een geheel bloementjesgordijn moet verschijnen. Nee, wij van Fashionchick begrijpen dat dit misschien iets te heftig voor jou is. Maar omdat de lente in zicht is, en er steeds meer kleurtjes uit de kast getrokken worden, is het toch wel leuk om je eens in deze trend te gaan verdiepen. Want gezelliger dan een bloemenprint kan bijna niet. Hoe die bloemenprint elk jaar weer een comeback weet te maken is mij een raadsel. Maar ik ben zeker weer overtuigd van hoe knap je deze print kunt combineren. Want dit jaar zien we de bloemenprint in al zijn varianten. Op tassensjaals, portemonnees of zelfs in combinatie met andere prints. Helemaal gezellig. 

Naast de trends hebben wij ook alle festivalitems voor je samengesteld. Je kunt ze hier allemaal bekijken.

xChooseYourBagx

De zomer staat gelukkig weer voor de deur, dat betekend festivaltijd!! Is jouw garderobekast al zomer en festival proof? 

Post a comment
Neem contact met ons op
Ontvang 5% korting
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties, speciale events en bijzondere aanbiedingen!