Uitgebreide en persoonlijke service

Onze klanten kunnen een mail sturen naar info@chooseyourbag.nl deze wordt dan tijdig beantwoord. 


ChooseYourBag
Elsloo 5
7559 VN Hengelo

Email : info@chooseyourbag.nl
Bank :NL29RABO0317990365  Let op! heeft u tijdens het betaling proces gekozen voor Bank overboeking, dan moet u gebruik maken van de door Multisafe verstrekte bankgegevens en betalingskenmerk.
BIC : RABONL2U
BTW Nummer : NL 103845008 B01 
KvK nummer : 68375875 

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum van de bestelling. Bekijk de algemene voorwaarden van chooseyourbag.nl

De verzend- en eventuele verpakkingskosten krijgt u terug wanneer u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen.

Voldoet uw bestelling(en) niet aan uw wensen dan is natuurlijk mogelijk om uw zending te retouneren.

 

Geldteruggave op basis van betaalwijze:

  • iDeal: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening.
  • Overboeking: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening. ( Bankrekening nummer kan u vermelden op het retourformulier )
  • Paypal:  het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende Paypal rekening.
  • Het bedrag dat u van ons tegoed heeft, wordt binnen 14 dagen overgemaakt.

U dient uw bestelling onbeschadigd te versturen, indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking, stevig verpakt en goed dichtgeplakt, naar het volgende adres: 

Het pakket kunt u verzenden naar:

ChooseYourBag

Elsloo 5
7559 VN Hengelo

Wil jij jouw bestelling omruilen voor andere artikelen dan kun je een afspraak inplannen om langs te komen op ons bezoekadres. Stuur ons dan een e-mail of WhatsApp zodat wij samen met jou een afspraak kunnen inplannen. 

Retourrecht

  • Indien u aanspraak wilt maken op retourrecht, dient u het artikel binnen 7 dagen terug te sturen. Het artikel moet onbeschadigd en compleet zijn.
  • Bij beschadiging of ontbreken van accessoires wordt waardevermindering in rekening gebracht.
  • De kosten voor het opsturen van het pakket zijn voor rekening van de klant.

Welke regels gelden voor het retourneren van verschillende artikelen?

Alle teruggestuurde artikelen worden geaccepteerd wanneer ze, voor zover mogelijk, verpakt zijn in de originele verpakking. Wanneer het artikel beschadigd is, kan ChooseYourBag een schadevergoeding in rekening brengen. .

Krijg ik mijn verzendkosten terug bij het retourneren?

Als u verzendkosten heeft betaald, krijgt u deze in de volgende gevallen terug:
Een artikel uit de zending is beschadigd, verkeerd geleverd of op een andere manier niet correct geleverd. De verzendkosten worden in dit geval gecrediteerd.

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

Het retourneren van een verkeerd geleverd of beschadigd artikel doet u zoals hierboven beschreven. Geef op het retourformulier aan dat u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen. U ontvangt het aankoopbedrag van het bestelde artikel en de verzendkosten retour.

Wettelijke garantie

Bij aankoop van artikelen in de ChooseYourBag is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijke termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten

Retour Formulier

Download hier uw retour formulier

Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@chooseyourbag.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Ontvang 5% korting
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties, speciale events en bijzondere aanbiedingen!