Chabo Bags

Chabo Bags

Chabo Bags staat voor gedurfde, mooie tassen die stijlvol, trendy en betaalbaar zijn! Chabo Bags heeft als belangrijkste doel tassen te ontwikkelen die passen bij jouw persoonlijke stijl. 

De tas die je meeneemt, moet je outfit compleet maken en je een goed gevoel geven. Ontdek de nieuwste collectie, die is ontworpen met grote passie, creativiteit en gevoel voor mode.

Twee keer per jaar voegt Chabo Bags nieuwe tassen toe aan de collectie en werken zij het hele jaar door aan het ontwerpen van nieuwe modellen.

Al het leer voor Chabo Bags is natuurlijk gebruind in Indonesië en dit onderscheidende handwerk zorgt ervoor dat unieke tassen worden gemaakt.
Met plantaardig gelooide producten kun je echt de vaardigheid en het vakmanschap zien waarmee ze zijn geproduceerd.
De transformatie van ruwe huiden is een proces dat heel langzaam gebeurt in houten vaten, met respect voor het milieu.
Het proces is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke tannines, waarvan de meest voorkomende wordt gewonnen uit verschillende soorten boomschors.
De kleuren die plantaardig bruinen produceert, hebben rijke en warme tonen. Daarnaast blijft de structuur van het graan zichtbaar.
Door de natuurlijke tannines die Chabo Bags gebruikt, zijn de producten uniek en veranderen ze voortdurend voor gebruik door het gebruik!

Geniet van het bekijken van ons nieuwe tassenmerk CHABO BAGS en kies die van jou om overal mee naartoe te nemen!!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ontvang 5% korting
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties, speciale events en bijzondere aanbiedingen!